Δύο πανέμορφες εκδηλώσεις από Γυμνάσια στην Καλαμαριά

Έγραψε για την εκδήλωση του σχολείου μας “Μελωδικό ταξίδι στον κόσμο της ποίησης μέσα από το έργο του Οδυσσέα Ελύτη” η Παράλλαξη: 

Δύο πανέμορφες εκδηλώσεις από Γυμνάσια στην Καλαμαριά

Δύο δράσεις από μαθητές γυμνασίων της Καλαμαριάς .

Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες από Γυμνάσια της Καλαμαριάς, που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Καταρχάς απόψε στις 19.00 το 1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, με συναυλία στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη και στη συνέχεια την Τετάρτη από το 3ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στις 19.30

Αφιέρωμα στον Ελύτη

Το 1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς διοργανώνει μια συναυλία για τις “Παιδικές Καρδιές”, του Σωματείου Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες. Τα παιδιά και οι καθηγητές τους δουλεύουν με διάθεση και όρεξη όλη τη χρονιά και φέτος θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη. Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριάς, την Δευτέρα 22 Απριλίου, 19:00. Προσκλήσεις θα υπάρχουν στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.

(Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/thessaloniki-news/dyo-panemorfes-ekdiloseis-apo-gymnasia-stin-kalamaria? fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3bPgJlKEWHBQc7HCBE4WXHVR2F2HqvGIMOafpnlfTuw_phWSVvRxVtxsE_aem_ATbOgKGcgWqTZEYc6NH3yYw8U8PjqwNJqnTtyMHKc-3eUXOzJRTdXOF_hHqKyWcUBfjbTOuihSYt3Mlj908t6ZNO)