Εγγραφή μαθητών/μαθητριών στην Α’ Γυμνασίου σχολ. έτους 2023-24

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο Γυμνάσιο των μαθητών/μαθητριών της Α’ Γυμνασίου, κάθε κηδεμόνας καταθέτει με κάθε πρόσφορο τρόπο στη Διεύθυνση του σχολείου μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του σχολικού έτους:

1) υπεύθυνη δήλωση υπόδειγμα παρακάτω (σε pdf και σε word) στην οποία να δηλώνεται η νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας. Επίσης δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια: i. δεν φοιτά σε άλλο Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο/σχολή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) ή σε Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή σε αντίστοιχα σχολεία/σχολές/ εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, σύμφωνα με την παράγραφο ΙΕ του παρόντος άρθρου περί Διπλής Φοίτησης, ii. δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου Γυμνασίου ή ισότιμου τίτλου.

Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή έχει συντελεσθεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά τους στοιχεία.

και

2) την κατάθεση τον Σεπτέμβριο του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (υπόδειγμα) σύμφωνα με την Φ.6_1094_80261Δ1. Η πρώτη σελίδα κατατίθεται στο σχολείο και η δεύτερη παραμένει στο αρχείο του γιατρού.

Ειδικά για τους/τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας (αλλοδαποί), πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.

Η ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου (gym1kalam@sch.gr) είτε μέσω e-gov είτε αφού σκαναριστεί ή φωτογραφηθεί.

Υ-Δ-ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ-23-24-νεα-α-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ