Εγγραφές μαθητών στην Α’ Γυμνασίου

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο Γυμνάσιο, κάθε κηδεμόνας μαθητή/τριας καταθέτει με κάθε πρόσφορο τρόπο στη Διεύθυνση του σχολείου μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του σχολικού έτους:

1) υπεύθυνη δήλωση (υπόδειγμα και σε word) στην οποία να δηλώνεται η νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας. Επίσης δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή έχει συντελεσθεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά τους στοιχεία.

και

2) την κατάθεση τον Σεπτέμβριο του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) (υπόδειγμα) σύμφωνα με την Φ.6_1094_80261Δ1. Η πρώτη σελίδα κατατίθεται στο σχολείο και η δεύτερη παραμένει στο αρχείο του γιατρού.

Ειδικά για τους/ τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τους.